Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NRK MA3208/19E Rammeavtale Karriereveiledning - Kvalifikasjonsfasen

I forbindelse med omstillingsprosesser ønsker nrk å etablere en rammeavtale med tjenester på konsulenter innen individuell rådgivning for ansatte innen følgende kompetanseområder:
1. Enkel karriererådgivning
2. Medium karriererådgivning
3. Utvidet karriererådgivning
4. Personlig økonomirådgivning
5. Coaching
All rådgivning skal i utgangspunktet finne sted på tilbyders kontorfasiliteter i Oslo. Etter avtale kan rådgivning skje i NRKs lokaler på Marienlyst.
Tilbyder bes oppgi om man i tillegg har kontorfasilitet på andre lokasjoner i Norge. Hvis det skal leveres tjenester på lokasjon der tilbyder ikke har kontor skal lokasjon avtales i hvert enkelt avrop. Enten må tjenesten gjennomføres i NRKs lokaler eller i lokaler leverandør skaffer til veie. Tjenesten må kunne tilbys i tilknytning til alle NRKs lokasjoner.
Det er ønskelig at tilbyder kostnadsfritt gjennomfører informasjonsmøter på 1, 5 time der det er større grupper som er definert som overtallige i nrk. møtet skal bidra til å gi informasjon om rammer og tilbudet som gis i en slik situasjon, og mulighet til å få svar på spørsmål.
Anbud id:
592310
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 24. Juni 2019