Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NVO - Markedsdialog for entreprisene betong, maskin og elektro

Invitasjon til 1-1-samtaler
vav har behov for oppdatert kunnskap om markedet og konkurransesituasjonen, og gjennomfører en markedsundersøkelse. vav ønsker å ha en god dialog med markedet slik at konkurransen kan gjennomføres på en best mulig måte og at det kan legges et grunnlag for god måloppnåelse av prosjektet. vav ønsker derfor deres innspill på utkast til kontraktsstrategi, herunder konkurranseform, kontraktstype og sammensetting av entreprisene.
vav vurderer bruk av samspill for en eller flere av disse entreprisene, og vil derfor gjerne høre om entreprenørenes erfaring med denne gjennomføringsmåten av et anleggsprosjekt og om det ansees som en hensiktsmessig modell for dette prosjektet konkret.
Tilbakemeldingene vil være viktige for at oppdragsgiver skal kunne få oversikt over markedssituasjonen, legge til rette for en god anskaffelsesprosess, og kunne gjennomføre arbeidene på en mest mulig hensiktsmessig måte.
Se invitasjon til 1-1-samtaler i opplastet dokument.
Anbud id:
752503
 • Sted:
  Oslo, Halden Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Bærum, Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal, Drammen, Kongsberg, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal  Vis alle
 • Registrert:
  Fredag 10. September 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud