Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Ny hovedtavle Hinderveien 10

Eksisterende hovedfordeling erstattes av ny hovedfordeling, i samme rom. Videre skal det benyttes jordfeil-/isolasjonsovervåkingsutstyr med seperate sumstrømstrafoer og overvåking av alle stigere.
Det monteres overspenningsvern type grov vern. Hovedfordelingen dimensjoneres fysisk og elektrisk med 30% utvidelsekapasitet.
Alle utgående stigere skal sikres med effektbryter som kombinert overlast/kortslutningsvern.
Hovedfordeling skal bygges opp av et fleksibelt typetestet (tta) tavlesystem med normert hullmønster på 2, 5mm som senere enkelt lar seg bygge om og utvide. Det må være mulig å dele opp tavleseksjoner.
Fordelingen leveres med 1 greps 2-fløyede dører i fordelingfeltenes bredde og i hele fordelingens høyde. Det leveres eget felt for hovedbryter, overspenningsvern, isolasjonsovervåking og instrumenter.
Det skal monteres gjennomgående jordskinne i fordelingen.
Hovedfordelingen leveres ferdig rustbehandlet og lakkert med standard ral farge, minimum ståltykkelse 1, 5 mm på tak og vegger, 2 mm på dør, låsbare dører og med instrumenter, betjeningsbrytere og eventuelle signallamper i tavlefront.
Hovedfordelingen skal bygges av sertifisert tavlebygger og være dimensjonert for de elektriske, termiske og mekaniske påkjenninger som den kan bli utsatt for på installasjonstedet. Elektroentreprenøren har det fulle ansvaret for å innhente alle nødvendige og relevante opplysninger.
Anbud id:
556323
  • Sted:
    Sandefjord
  • Registrert:
    Tirsdag 13. November 2018

Lignende oppdrag i Vestfold

4 anbud