Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Ny kantineavtale for departementene
I den forbindelse ønsker dss å få leverandørenes innspill på følgende 3 områder.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Økonomi og samarbeid
dss har et ønske om å etablere en avtale preget av tett samarbeid med leverandøren og med felles målsetting om å skape et kvalitetsmessig godt og økonomisk bærekraftig kantinetilbud til brukerne.
i hvilken grad er leverandørene villige til å inngå en avtale basert på et "åpen bok" prinsipp? Hvilke mekanismer bør i så fall en slik avtale inneholde?
Konsept
dss ser for seg 2 mulige konsepter for leveranser av kantinetjenester i departementsfellesskapet; tradisjonell kantinedrift med betjente kasser eller en buffetbasert kantineløsning med 3-4 prisdifferensierte menyer og selvbetjent betaling.
dss ønsker tilbakemelding fra markedet på hvordan begge modellene kan tilpasses både små og større kantiner slik at alle ansatte får et fullverdig, variert og godt kantinetilbud.
måling og kvalitet
dss ønsker en kantinetjeneste med god kvalitet og god service for de ansatte. Hva kan være gode objektive kvalitetsmål (kpi) for en kantinetjeneste? Hvilke målingsparametere kan benyttes fra leverandørens side for måle kvalitet og service? dss er særlig interessert i andre måleparametere enn tradisjonelle brukerundersøkelser.
Hvis det er andre forhold som leverandørene mener dss bør tenke på under utarbeidelsen av konkurransedokumentene så kan det også gis innspill på dette.
Leverandørens besvarelse skal være på maksimalt 5 A4-sider.
Anbud id:
476689
-
Sted:Hele Norge
-
Registrert:Tirsdag 11. Juli 2017
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
6 anbud
-
Bartender på privat arrangement Bærums verkVi søker en person som kan lage drinker på en privat fest etter et bryllup den 29 juni fra kl 20-00 på bærums Verk. Det er ca 30 voksne. Vi har drikkevarer selv, men har ikke bartender-utstyr så det...
-
Bærum
-
Lørdag 27. April 2024
-
-
Servitør / hjelp ifbm. Bryllup i Mølleparken 03.08.24Trenger noen som kan stille som servitører i ett bryllup i mølleparken på Tau den 03. 08. 24. Arbeidet vil hovedsakelig bestå av servering og klargjøring av kjøkken før / etter festen på lokalet (låve...
-
Strand
-
Lørdag 27. April 2024
-
-
Leie av kokkHei, trenger å leie kokk for tilberedning av tapas retter for 16 stk. 24 mai. 2024 Pris?
-
Bergen
-
Fredag 26. April 2024
-
-
BaristakursVi har nettopp åpen kaffe shop i Drammen Vi leter etter noen som kan lære oss å lage latte art. Vi leter etter noen som kan lære oss de forkjellinge drikker.
-
Drammen
-
Onsdag 24. April 2024
-
-
Levering av gryterett med tilbehør til 10 personer i Lier på fredag ettermiddagLevering av gryterett med tilbehør til 10 personer. Fredag ettermiddag i lier.
-
Lier
-
Mandag 22. April 2024
-
-
Leie grillkokk til privat selskap i StavernAntall gjester: 35-40 Tid: 31. 8. 2024 på hytte Anvik Jeg holder helst all mat, men ønsker en kokk som kan grille det gjestene vil ha. Ønser bbq-saus og asiatisk glace. Vil forberede bakt potet på k...
-
Oslo
-
Mandag 22. April 2024
-