Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

13309 Siste år
10771 Siste 3 mnd
494 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny Teknisk base Tengsareid

Registrert Dato: Søndag 24. Oktober 2021

Eigersund kommune ved enhet Prosjekt og utbygging (heretter kalt byggherre) innbyr med dette til åpen tilbudskonkurranse for riving av eldre/opprinnelige driftsbase og oppføring av ny driftsbase med uteområde.
Driftsbasen er lokalisert i Tengsareidveien 3 og vil bestå av to nye bygg, en vognhall og et administrasjonsbygg med garderober, kontorer, spiserom og arbeidsrom. I tillegg til de to nye byggene skal eksisterende garasje og plasthaller gjenbrukes. Uteområdet skal rettes av til to nivåer, det skal også etableres båser til sand og steinfraksjoner, utendørs vaskeområde, dieselpåfylling og avfallshåndtering.
Eksisterende vognhall og administrasjonslokaler skal rives og saneres.
Oppføring av driftsbasen med uteområdet vil bli utført som en totalentreprise, der totalentreprenøren må levere komplett detaljprosjektering og utførelse innenfor alle nødvendige fagområder.
For dette prosjektet benyttes det en NS 8407 kontrakt med endringer og tillegg beskrevet i «Del II-B: Kontrakts bestemmelser».
Totalentreprenøren skal være ansvarlig søker (SØK) ansvarlig prosjekterende (PRO) og ansvarlig utførende (UTF) for tiltaket.
Byggherre ved Kristiansen & Selmer-Olsen har søkt om rammetillatelse for tiltaket, svar på denne foreligger ikke ved utlysning. Samtykke fra arbeidstilsynet er innvilget.
Byggherrens rådgivere:
- ARK: Kristiansen & Selmer-Olsen AS
- RIE: IMOtek AS
- RIV: Løyning AS
- RIBr: Egerconsult AS
- RIB/RIG: Arentz & Kjellesvig AS
- RIG/LARK/VA/RIVeg: Multiconsult ASByggherrens rådgivere er fristilt og står fritt til å inngå samarbeid med totalentreprenør.


Referansenummer:  19/2355