Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Nyskapende mulighetsstudium for nye Nittedal sentrum

- Vi ønsker oss et mulighetsstudium med et helhetlig blikk på hele sentrum, og til første byggetrinn, konkrete og realiserbare mulighetsalternativer med tilhørende økonomiske beregninger. Til dette ønsker vi oss et bredt fagmiljø som er klar for en spennende og nyskapende oppgave.
Nittedal kommune inviterer med dette til åpen dialogkonferanse for leverandører og andre interesserte.
- Formålet med konferansen er å få ideer og innspill fra markedet på hvordan kommunens behov kan løses og hvilke alternative løsninger som finnes før den endelige kravspesifikasjonen i konkurransen ferdigstilles.
- Det er særlig kunnskap om det å utvikle kreative, utradisjonelle samlokaliseringsforslag som er både investerings- og driftseffektive og kompetanse på kostnadsestimering og gjennomføringsvurdering av løsningsalternativene som er sentralt i denne sammenhengen.
- Dialogkonferansen skal også være en arena der bedrifter kan finne mulige samarbeidspartnere. pÅmeldingsfrist er 8. Oktober 2012 kl. 12. 00. Se nærmere beskrivelse av leverandørutfordringene og dialogkonferansen som skal gjennomføres 9. Oktober.
Anbud id:
216166
  • Sted:
    Nittedal
  • Registrert:
    Fredag 14. September 2012

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud