Elektriker, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3692 Siste år
952 Siste 3 mnd
354 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt bad i kjeller og totalrenovering av bad i 2.etg

Registrert Dato: Mandag 08. Juni 2009

Kjeller: Eksisterende rom har ikke sluk og avløp er felles i vegg til naboleilighet.
Arbeisomfang: Lage et lite baderom med dusjhjørne/dusjnisje, vegghengt toalett og 40 cm plass til servant/servantskap. Ønske om bruk av Litexplater eller liknende materiale, varmekabler og flislegging med hvite fliser på vegg og lysgrå/grå fliser på gulv. Innfelt speil i fliser på motstående vegg til servant. Lyspunkt over servant med stikkontakt for hårføner/barbermaskin.

2.etg: Totalrenovering av eksisterende bad. Fjerning av eksisterende tak, fliser, veggplater og eventuelt gulv med varmekabler (hvis eksisterende er modent for utskifting). Nye plater i tak og vegger av Litexplater eller tilsvarende. Nytt gulv med varmekabler. Dusjhjørne med vegger som kan skyves inn når ikke i bruk av plasshensyn. Vegghengt toalett. 100cm plass til servant/servantskap og veggskap. Flislegging med hvite fliser på vegger og lysgrå/grå fliser på gulv. Innfelt speil i flisene på motstående vegg til servant fra skråtak og ned til ca 120cm over gulv. Lyspunkt over servant med stikkontakt for hårføner/barbermaskin. Utskifting av avtrekksvifte. Hvis mulig erstatte eksisterende vindu med glassbyggerstein.

Felles for begge bad: Ønsker befaring for å få best mulig planløsning. Alle priser skal oppgis inklusive mva. Ønsker spesifisert anbud inklusive eventuelle administrasjonsgebyr som følge av totalansvar. Alt arbeid skal utføres etter forskiftene og byggebransjens våtromsnorm.
Servant/servantskap, blandebatteri og veggskap inngår ikke i anbudet, kun montering av disse.
Det er behov for et funksjonabelt bad i huset og er derfor ønskelig at bad i kjeller etableres før renovering av bad i 2.etg starter. Spesifiser eventuelle merutgifter dette medfører.