Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Nytt CRM- og saksbehandlingssystem for oppfølging av kunder og leverandører til Difis fellesløsninger

Anskaffelsen skal dekke Difis behov for et crm- og saksbehandlingssystem for å forvalte Difis fellesløsninger.
i 2010 anskaffet Difi Microsoft Dynamics crm. Tilpasningene ble utlyst eksternt og et konsulentselskap vant anbudet. Anskaffelsen av crm omfattet installasjon og tilpassing av programvaren, og dekket ikke vedlikehold av systemet.
i 2013 anskaffet vi et synkroniseringsverktøy, Scribe, som blir benyttet som bindeledd mellom crm-systemet og Samarbeidsportalen (grensesnitt mot Difis kunder) for at dataene skal kunne flyte imellom. Samarbeidsportalen er informasjons- og varslingskanalen ut mot Difis kunder.
Bakgrunnen for anskaffelsen er nå at vi ønsker å gå over til skybasert løsning, og å profesjonalisere forvaltningen rundt fellesløsningene til Difi ved å tilby våre kunder og leverandører større grad av selvbetjening og bedre innsikt i bruken av fellesløsningene.
Anskaffelsen blir gjennomført som forhandla prosedyre med prekvalifisering. Avtalen vil bli regulert av Statens standardavtaler for it-anskaffelser (ssa-l) Avtale om løpende tjenestekjøp.
Det er planlagt at avtalen skal signeres rundt 1. Desember. Varigheten av avtalen vil bli regnet fra produksjonssetting som er senest 1. Juni 2018.
Anbud id:
488037
  • Sted:
    Sogndal
  • Registrert:
    Fredag 22. September 2017