Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2281 Siste år
574 Siste 3 mnd
173 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt driftsbygg Kristiansund lufthavn Kvernberget

Registrert Dato: Onsdag 20. Mars 2013

Avinor AS skal ved Kristiansund lufthavn, Kvernberget oppføre et nytt driftsbygg.
Planlagt bygg er på 3 840 m2. Bygget har flere hoveddeler: vakt, brannstasjon, verksted, vaskehall, garasjer og administrasjon i 2 etg. I tillegg er det et kjellerplan som tjener som tilgang til kulvert og tekniske føringer.
Nybygget skal oppføres basert på ferdig utarbeidede tegninger på forprosjektnivå med gitte planløsninger og kravspesifikasjon.
Forprosjekt og tegningsgrunnlag er utarbeidet av arkitektfirmaet NORDIC AS (Narud, Stokke Wiig AS)/Haptic Architects (ARK). Hjellnes Consult AS har vært rådgivere innen RIB, RIV, RIE, RIBR, RIM og med Brekke & Strand som RI AKU. Ark og RI kan engasjeres videre av totalentreprenør i det videre byggeprosjekt.
Byggearbeidene planlegges gjennomført som en totalentreprise-konkurranse med forhandling. 3-5 totalentreprenører med sine samarbeidspartnere som blir prekvalifisert, vil bli invitert videre til å inngi pris.
Se kvalifikasjonsgrunnlag vedlagt i Doffin.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere