Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1462 Siste år
410 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt elektrisk anlegg i forbindelse med totalrenovering av bolig

Registrert Dato: Fredag 01. Oktober 2010

Vi totalrenoverer 2.etasje (ca 65 m2) og loft (ca 25 m2) i et gammelt trehus på Rodeløkka, Oslo. Alt elektrisk skal legges nytt.

Prosjektet er beregnet å strekke seg over et år (to med loftet). Oppdraget vil derfor være i økter. Vi ønsker derfor samarbeid med en bedrift som kan forsikre om at de kan levere på lang sikt.

Detaljerte planer på det elektriske anlegget er ikke utarbeidet. Det inngår som en del av anbudet å utarbeide arbeidsplaner og beregne materiale. Dette baseres på vedlagte pdf-tegninger (kan også leveres i dwg.- eller pln.-format). Disse tegningene markerer forslag til ønskede lyspunkt, varme og støpsler. Tegningene er i målestokk 1:50.

Lyskildene vil hovedsakelig variere mellom LED-downlight (ser for oss hvite, runde downlightsarmatur), lysrør og ledlister. Vi har foreløpig ikke klargjort merker og modeller.

Selv om noe er uavklart, ønsker vi i anbud på følgende kontraktarbeid med spesifisert kontraktssum:

- Legging av varmekabler i bad. Ca 2,7 m2. Lavtbyggende varmegulv med Masterboard el. lign over sponplater, med membran over støp. Etter krav gitt i BNV blad 31.210.

- Utførelse av arbeidstegninger på bakgrunn av vedlagt tegninger og dialog.

- Leveranse av materiale.

- Estimert arbeidskostnader.

Byggherre er tømrer og fagteknikker bygg. Renoveringen skjer ved siden av ingeniørstudier. Derfor ønskes det tegninger med markering av K-rør, som jeg kan legge underveis i byggeprosessen. Dette ønskes koblet av elektriker på senere tidspunkt.

Det bør i tillegg gjøres en vurdering av antall kurser i sikringsskapet.

Det ønskes også tilrettelagt for strøm til loftsetasjen (ikke ferdigtegnet pga søknad for flere vindusutstikk, m.m.). Vil på senere tidspunkt bestå av liten stue, vaskerom og soverom.

Vi ønsker totalpris på prosjektet, med endringsbeløp etter standard. Betaling vil være skje etter hvert som materiale leveres og arbeid utføres.

Interesenter bes i første omgang henvende seg PER E-MAIL. Da kan jeg tilpasse kontakt etter time-/undervisningsplanen.