Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Gulv, Isolering, Kulde & varme, Låsesmed, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6797 Siste år
4331 Siste 3 mnd
476 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt havnebygg i Brønnøy Havn

Registrert Dato: Fredag 19. Juni 2020

Nytt Havnebygg Brønnøy Havn er en byggesak som er del av en avtale mellom Brønnøy Havn KF og Søren Nilsen AS (SNAS). Bygget er en erstatning for havnebygget som ble revet for å gi plass for det nye Registerbygget i Brønnøysund. SNAS dekker bygge-kostnadene for bygget med utgangspunkt i den inngåtte avtalen mellom partene. Bygget er utformet og spesifisert i henhold til denne avtalen og gjeldende forskrifter. Denne avtalen er tilgjengelig ved forespørsel.
I beskrivelsen av arbeidene er det flere steder tatt med to ulike løsninger for utførelsen, en i samsvar med avtalen mellom partene, og en alternativ løsning. Alle postene skal fylles ut for å komme i betraktning i anbudsevalueringen. Ved avvik fra dette, vil alternative poster bli utfylt med 70% av gjennomsnittpris fra de øvrige tilbudene, for prissammenligning som grunnlag for eventuelle kontraktsforhandlinger.
Det nye havnebygget for Brønnøy Havn AS er et bygg i 3 etasjer med en 1. etasje som i tillegg til adkomst, i hovedsak inneholder lagerarealer, en uinnredet 2. etasje og en innredet 3. etasje.
Det foreligger planer om erstatning av /utbedring av kai, men dette arbeidet vil ikke bli utført før ferdigstillelsen av bygget. Kaia i front av bygget har en noe redusert kvalitet. Det må ikke påregnes lagring eller tung byggetrafikk på dette området. Det gjøres uttrykkelig oppmerksomt på at skipstrafikken i Midthavna skal foregå tilnærmet så normalt som mulig under byggeperioden.


Referansenummer:  2020