Flislegger, Gulv, Riving, Rørlegger, Snekker, Vanntetting i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2641 Siste år
729 Siste 3 mnd
252 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt / rehabilitert bad

Registrert Dato: Torsdag 12. April 2012

Vi søker hjelp til å totalrenovere badet vårt på ca. 5, 5 m2. Pr. Idag er det panel og innredning fra 80-tallet, sluket ligger høyere enn gulvflisene og vi er usikre på om det kan være skjulte fuktskader. Taket er beiset treverk. På den ene kortveggen er inngangen til badet, på motsatt vegg er det et relativt stort vindu.

Vi tenker vel at vi må rive alt og bygge fra bunnen av. Ønsker varmekabler i flislagt gulv og downlights i tak, vurderer veggpanel fra Fibo-Trespo (Santiago Tile) og steambad dusjkabinett (har kikket litt på Potter SN1005, evt. SN1004 dersom det blir knapt med plass). Muligens innredning fra Linn bad, men har ikke bestemt oss for noen endelig løsning.

Ønsker å snakke med de som tar oppdraget om hvordan vi gjør det med planløsning, innredning, innkjøp og selvfølgelig priser på alt fra arbeid til materialer. Vi kjenner en elektriker som har sagt at han kan ta seg av det elektriske for oss, men vi har ikke snakket med han om hvordan det skal samkjøres med resten av arbeidet som skal bli gjort.

Mens vi er i gang vil vi også gjerne ha noen til å vurdere toalettet i 2. etg. Rett over badet, da det dunker i rørene når vi bruker vasken. Vurderer også å pusse opp dette, men baderommet har første prioritet.