Betongsaging, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2034 Siste år
693 Siste 3 mnd
197 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nytt tak - borettslag i oslo sentrum

Registrert Dato: Fredag 04. Desember 2009

Borettslaget Maridalsveien 6 ønsker anbud på skifte av tak. Eksisterende tak er blikkplater, og på grunn av sprekker kan det avdekkes skader i takkonstruksjonen. Arbeidet skal i utgangspunktet gjøres innen utgangen av 2010.

Vi ønsker pris på komplett jobb inkl. takrenner og alle beslag (en ekstra takstige skal også monteres). Kontrakt skal utformes etter NS. For parkering/ riggareal må det påregnes å leie gategrunn av kommunen. Det skal også settes dato for oppstart og avslutning, dersom arbeidene ikke avsluttes innen en uke etter avtalt tid skal det betales dagbøter.

Det eneste som ikke skal være inkludert i prisen er utbedring av eventuelle skader i underliggende konstruksjon. Eventuelle skader varsles umiddelbart, og alle tilleggsarbeider skal godkjennes skriftlig av styreleder i borettslaget.

Befaring etter avtale, ta kontakt per epost for å avtale tid. Ved spørsmål kan styreleder Kristian Fløtre kontaktes på telefon eller epost.

Tilbudsgiver må også stille referanser og nødvendige garantier. Det forutsettes at norsk arbeidsmiljølov følges, og at entreprenøren har sine papirer i orden.

NB! Vi vurderer ikke tilbud som ikke omfatter alle arbeider og kostnader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betongsaging, Snekker, Taktekker

Befaring, Beslag, Blikkplater, Konstruksjon, Parkering, Pris, Takrenner, Takstige, Utgangen

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 14. Januar 2010