Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6897 Siste år
4083 Siste 3 mnd
463 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Odda Kommune, Oppføring av Eide sykehjem

Registrert Dato: Mandag 01. Juli 2019

Odda kommune, Bygg og Eiendom skal føre opp et nytt sykehjem like ved eksisterende Eide Omsorgssenter
Oppføring av det nye bygget vil tilføre 31 nye moderne sykehjemsplasser, samt fellesarealer.
Bygget er planlagt oppført i tre etasjer, i tillegg til kjeller, som tilsammen gir et bruttoareal på ca. 3.600 m2 nybygg og ca. 200m2 i ombygging inn mot eksisterende omsorgssenter.
Odda kommune overtar areal fra Hordaland Fylkeskommune (ca.500 m2) for å kunne føre opp bygget som har en grunnflate på ca. 950 m2.
Kjeller inneholder teknisk rom, ny felles garderobe for kvinner, arealer for håndtering av skittent tøy, heis og renholds sentral. Det er planlagt korridor mellom eksisterende Eide Omsorgssenter og det nye sykehjemmet.
I det nye sykehjemmets første etasje planlegges det syv sykehjemsplasser, driftsfunksjoner for de ansatte, møterom/kontor, medisinrom og storstue. Det vil bli et nytt felles inngangsparti for både sykehjem og omsorgssenter. Ved inngangspartiet finner en også kjølt areal for oppbevaring av søppel.
I andre etasje finner en 12 rom, sykehjemsplasser i tillegg til fellesarealer for beboerne. Driftsarealer for de ansatte er plassert sentralt i alle etasjer, som også gir en vandreled for pasientene.
Utformingen i den tredje etasjen er identisk som for andre etasje. Det henvises videre til utarbeidede plantegninger