Elektriker, Rørlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1817 Siste år
1285 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ombygging av kjeller til hybel, trenger tilbud på Rørlegger arbeide og elektriker arbeid

Registrert Dato: Mandag 22. Januar 2018

Vi skal bygge om vår kjeller til blant annet hybel, vi skal også etablere et bad og et soverom til eget bruk.
Vi trenger tilbud på Rørlegger arbeide og elektriker arbeid.
Beskrivelse rørlegger arbeid: det må legges ny bunnledning fra innvendig hjørne i soverom til badene, samt nødvendige forgreininger til utstyr og sluk. Her prises kun rørlegger arbeid, utgraving og grøfting er utført, igjenfylling og støpearbeider utføres av oss. Vi ønsker også tilbud på rørlegger arbeider i de to badene samt kjøkken. Badene skal det være opplegg for vaskemaskin, dusj, vask, vegg hengte toaletter og varmtvannsberedere. Vi ønsker i utgangspunktet og kjøpe inn vegg hengte toaletter, varmtvannsberedere, armaturer og innredningen selv. Men ta det gjeme med som separate poster i tilbudet. I tilbudet må også kaldt og varmt vann opp til kjøkken og bad i 1 etg. Tas med, samt avløp til kjøkkenet. Avløpet til kjøkkenet i 1 etg. Kommer rett ned i veggen i mellom badene. Badet i 1 etg. Har eget avløp.
Beskrivelse elektriker arbeider Hybel: her ønsker vi et eget sikringsskap med seriemåler og nødvendige sikringer. Det skal være varmekabler i alle gulv, NB her er kravene til overdekning viktig, pga av lav takhøyde (2003 før flysparkling, takhøyden må ikke bli lavere en 2000), vi har planlagt flyt sparkling med fliser i hele hybelen. Badene skal støpes på vanligvis, så her blir ikke takhøyden noe problem.
Viser til vedlagt plantegning som beskriver type vegger, slik vi ser det for oss vil det bli noe skjult opplegg i lettveggene, og noe åpent opplegg på murveggene. Vi ønsker ikke å perforere lydhimlingen med takbokser. Vi ønsker pris på alle nødvendige punkter til hele hybelen, Nb. Husk punkt til vifte på bad. Hovedsikring skapet står i trappegangen i 2 etg.
Beskrivelse elektriker arbeid til soverom, trapperom og bad til eget bruk: varmekabler i alle gulv, samt nødvendige punkter til rommene.
Om det ønskes en befaring før tilbudet oversendes, kan dette gjøres på kveldstid mandag til torsdag, eller på dagtid på fredag. Ta gjerne kontakt for å avtale tidspunkt for befaring, eller om det skulle være noen andre ting som må avklares.