Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Ombygging for bovis stridsklev skole i porsgrunn

Arbeidene omfatter innvendig ombygging av tannklinikk og helsestasjon oppført i 1976. Bygget ligger plassert helt inntil Stridsklev skole, sydvest for skolens hovedinngang. Den er i en etasje med støpt plate på mark, hovedbæresystem av betongsøyler/ -dragere, samt takkonstruksjon av frittspennende gitterdragere i tre, innvendige sluk/ nedløp og tekking av asfalt takbelegg på taktro i tre. Yttervegger er bygd i tre mellom søyler/ dragere og forblendet med teglstein. Et horisontalt fasadebånd over vinduer er kledd med tømmermannskledning. Alle innvendige vegger er ikkebærende og utført i tre kledd med gipsplater. De fleste rom har nedsenkede himlinger i t-profil.
Bygget skal tilpasses for bruk av bovis (Barn Og Voksne i Samspill) som er en avdeling ved Stridsklev skole. Dette er et kommunalt grunnskoletilbud (1.- 10. Trinn) for barn og unge med psykisk utviklingshemming.
Byggets hovedstruktur, med en sentralt plassert korridor, opprettholdes i hovedsak. Det samme gjelder i stor grad plassering av våte rom/ toaletter. For øvrig åpnes arealene opp og det etableres tre baser, der de to største skal utgjøre småskoletrinnene. Småskoletrinnet og ungdomstrinnet får separate innganger og tilhørende garderobefunksjoner. Personalavdeling med kontor, garderober, arbeidsrom for pedagogene og pauserom etableres med egen personalinngang.
Alle flater, bygningselementer og tekniske installasjoner, med unntak av enkelte dører og vinduer, it-opplegg og alarmanlegg, er fra byggeåret, og skal som sådan skiftes ut eller rustes opp.
Entrepriseform:
? Hovedentreprise med sideentrepriser.
Oppdeling i entrepriser:
? Hovedentreprenør: Entreprenør bygg (eb)
? Sideentreprenører: Entreprenør elektro (ee), sanitær (er), ventilasjon (ev)
Anbud id:
86223
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Tirsdag 23. Mars 2010

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud