Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Ombygging og utvidelse av administrasjonsbygg ved Grønli skole

Grønli skole er en 7 trinns barneskole Porsgrunn kommune. Skolen har ca. 290 elever og 40 ansatte.
Skolen ble oppført i 1965 og det opprinnelige anlegget bestod av fem frittstående paviljonger. i 1997 ble det oppført et nytt undervisningsbygg i to etasjer, og høsten 1998 fikk skolen ny gymsal. i 2003 åpnet læringssenteret, med klasserom for 6. Og 7. Trinn, et stort bibliotek og? Mediatek, samt en ny stor sfo-base. Skolen disponerer en tomt på ca. 20 daa.
Administrasjonen har tilhold i Paviljong e, som er en av de fem opprinnelige og ligger lengst sør på tomten. Paviljongen er i en etasje og har et bruttoareal på ca. 360 m2.
Bygget er utdatert både teknisk og arealmessig. Det tilfredsstiller dermed ikke dagens krav til garderobefasiliteter, lærerarbeidsplasser, møte-/ grupperom og inneklima, i tillegg til gamle tekniske anlegg for øvrig og til dels slitne overflater.
For å møte disse utfordringene skal det gjennomføres innvendig ombygging og oppgradering, samt en utvidelse av denne paviljongen. Dette innebærer at planløsningen blir omarbeidet nærmest i sin helhet på eksisterende bygg. Det vil kun være bærende vegger som skal stå igjen, for øvrig skal alle overflater og installasjoner erstattes eller settes i stand. Tilbygget vil utgjøre ca. 125 m2 bra, med tillegg av ca. 40 m2 teknisk rom på toppen av dette.
Anbud id:
253507
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Mandag 3. Juni 2013

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud