Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Steinlegger, Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5348 Siste år
1418 Siste 3 mnd
506 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Opparbeidelse av asfaltert parkeringsplass / biloppstillingsplass

Registrert Dato: Onsdag 23. Juni 2010

Vi ønsker å få opparbeidet en biloppstillingsplass / parkeringsplass utenfor rekkehuset vårt. Oppdraget vil bestå i å grave, kjøre bort masse, fylle med egnede løsmasser (etter gjeldende normer for biloppstillingsplass), planere og asfaltere (ca. 30,6 m2 med asfalt, kan muligens bli noe større). Det eksisterende gjerdet ut mot veien (netting festet i svarte jernstolper med svart overligger i jern, se eksempelbilder på *** Linken er fjernet *** ) må fjernes. Et enkelt postkassestativ skal flyttes. Det skal legges en hellelagt gangvei inn til huset på den ene siden av parkeringsplassen, ser for oss bredde 2 x 50 cm heller og lengde 5,5 m på gangveien.

Vi er interesserte i å få forslag til løsninger for å få lagt ned strømkabler og installert gjerdestolper / "pullerter" med lys samt jordet strømuttak til motor-/kupevarmer samt mulig fremtidig elbil.

I tillegg skal det anlegges en ny gangvei inn til huset, for bruk av de andre tre rekkehusleilighetene i bygget. Ser for meg bredde 2 X 50 cm heller og lengde ca 10 m på gangveien. Det må lages en åpning i gjerdet ut mot veien, hvor det settes inn en port på 1 m bredde, i lignende utforming som det eksisterende gjerdet.

Det kan bli aktuelt med maskinell fjerning av røtter fra seks mindre bjørketrær som vi kommer til å sage ned i forkant av arbeidet. Ser for oss at gravemaskinen drar opp røttene når den først er på plass likevel.

Tegninger og bilder av området som skal bearbeides kan sendes til interesserte.

Vi ønsker at prisforslagene skal vise pris per element i tilbudet samt totalpris. Vennligst også angi hvor raskt jobben kan bli utført.

Det oppfordres til at interesserte tar kontakt og kommer på befaring (på ettermiddagstid) så snart som mulig.