Elektriker, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1993 Siste år
517 Siste 3 mnd
163 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppbygging av innvendig leilighet pluss takopplett

Registrert Dato: Fredag 17. September 2010

Har ett bygg som er klargjort for å bygge leilighet innvendig. Det er de 2 øverste etasjene (2 og 3.etg). Invendig er alt gammelt revet ut, så det som er igjen nå er ytterveggene(hulmur i teglstein), de gamle gulv bjelkene, bære bjelker og taket på toppen. I mellom etasjene er det satt opp dobbel gips og glava.
Avløpsrør ligger klart opp igjennom gulvet til 2.etg. Vann tilførsel ligger og klart. Det er ledig tilkobling til ny kurs fra inntaks skap (80A), og kabelen ligger i veggen opp til 2.etg uten å være tilkoblet.

Arbeid som ønskes utført er takopplett på bakside for å heve skråtaket bak så det bli full takhøydehøyde innvendig i hele 3.etg.
(se tegninger vedlagt)
Derreter ønsker jeg å få montert nye gulvbjelker i 2.etg på siden av de gamle slik at gulvet blir vatret av. Glava imellom og sponplater oppå.
Så må lekter, gips, elektrisk , rør , sparkling, maling etc gjøres ferdig slik at det er en ferdig leilighet etterpå. Vinduer etc er nytt og trenger ikke gjøres. Nye vindus utforinger er maskin laget og ligger klare for montering i rett dimensjon.
Bilder / Visning på forespørsel


Endring/ spesifisering i annbud! :
Ser at vedlegget fra innvendig planløsning som er lagt ved er feil. Prøver å slette det som er feil og laster opp nytt vedlegg nå.
Branntrapp og balkong som vist på tegninger kan ses vekk ifra. Det er kun innvendig arbeid som skal utføres, bortsett fra takopplettet.

Jeg ønsker å få arbeidet gjort rimeligst mulig. Dvs at jeg ser for meg slette innerdører, laminat gulv, Ikea kjøkken eller tilsvarende, og rimelige standar blandebatterier etc. Min 3 stikkontakter i hvert rom, samt stikk oppunder tak med bryter for taklys. Varmekabler og gulvfliser på bad.

Sluttresultatet skal være en innflyttnings klar leilighet, men er så mange detaljer i en leilighet at jeg ikke klarer å spesifisere alt her.. Utgangspungtet er uansett standar/rimelig :)
Åpen for forslag.