Entreprenør, Murer, Snekker i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

498 Siste år
148 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av garasje på geving, stjørdal

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Oppføring av dobbelgarasje

Vi ønsker å få oppført en garasje på Geving i Stjørdal kommune. Garasjen oppføres med pulttak. Det foreligger tegninger av planløsning og fasader med mål, men ingen lastberegninger for takstoler etc.

Om garasjen:
Garasjen har en grunnflate (ytre mål) på 49, 9 kvm, portstørrelse på 5, 500x2, 375 m. Og en takvinkel på 10 grader (samme som deler av huset). Garasjen bygges med pulttak som skrår ned mot siden med garasjeporten. Vegghøyde er 2, 70 m. I forkant av garasjen (under taket) og høyeste takhøyde er ~4, 22 m. Vedlagt er 3D-skisse samt målsatte tegninger.

Vi planlegger å etterisolere garasjen på et senere tidspunkt. Det må legges til rette for dette både i valg av mur (isolert) og at øvrige konstruksjoner lar seg etterisolere.

Grunnmur:
Byggherre sørger for grunnarbeider.

Platen skal bygges med Bewi L-elementer. Innkjøp av L-elementer og isolasjonsplater til grunnplate står byggherre for. Det ønskes sluk i garasjen for drenering.

I bakkant av garasjen (se egen tegning for grunnmur), skal det mures vegg hvor det skal fylles opp masser på utsiden. Veggen må dimensjoneres for å tåle press av masser fra utsiden, lengste spenn er 7, 5 meter. Kom gjerne med forslag til hvordan mur skal løses. Evt. Puss av mur kan byggherre stå for.

Øvrige arbeider:
Vegger og tak skal bygges i samme stil som huset, dvs. Liggende panel (ferdig grunnet), sort takstein (Zanda rusikk svart), sort blekk over takrenner, takrenner og nedløp i aluminium, Nordan vindu med hvite karmer (fastvindu), dør er Swedoor Ganges grå (NCS7000N), omramming rundt vinduer / dører og port som huset for øvrig.

Garasjen skal leveres tett og klar for maling, men uten garasjeport og ikke isolert eller kledd innvendig.

Pristilbud:
Vi ønsker pristilbud på jobben senest 7. Juni 2013. Pristilbudene ønsker vi inndelt i pris for arbeider frem til ferdig grunnmur og pris for øvrige arbeider (trearbeider etc. ) frem til ferdig tett garasje, klar til maling. Avhengig av pristilbud vil vi vurdere om vi kun bygger grunnmuren i år (denne må oppføres for å kunne fylle ut masser på tomten), eller om vi bygger hele garasjen. Arbeidet ønskes påbegynt så snart om mulig.

El-leveranse og garasjeport holdes utenfor pristilbudet.

Vennligst angi pris som totalpris inkl. Materialer (og mva). Det må spesifiseres når dere har kapasitet til å utføre arbeidet og hvor lang tid dere trenger.

For nærmere informasjon, ta kontakt med undertegnede per e-post (foretrekkes) eller telefon.