Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1729 Siste år
1400 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av reisverk - veranda 1 etg

Registrert Dato: Tirsdag 08. Mai 2012

Vi har idag en veranda som stikker en drøy meter på utsida veggen på husets bakside. Denne er forankret med 2*8 i veggen. Dette er en veranda som er i husets 1 etasje. Vi ønsker å utvide denne med ca. 4 m ut fra veggen og følge stort sett hele husets lengde på ca. 13 m. Bortsett fra på den ene siden der vi ønsker å bygge en atkomst i samme høyde som verandaen som skal gå langs den ene kortveggen og bort til gårdsplassen. Det jeg trenger hjelp til er å føre opp reisverket, dvs sette opp bæring som verandaen skal hvile på samt forlenge bæringen som kommer ut fra veggen slik at verandaens lengde ut fra veggen blir ca. 4 m. Vi ønsker også hjelp til å sette opp stolper for gjerde langs hele verandaen. Høyde på gjerde skal være 110 cm.

Huseier river dagens veranda (bortsett fra eksisterende bæring som er forankret i veggen) og kan også grave og støpe klart til bærebjelkene som skal være ytterst på vernadaen (ca 6-7 stk) samt at huseier legger gulvet og kler gjerdet selv.

Jeg ønsker kun seriøse henvendelser og betaler kun hvitt! Garanti og kontrakt. Vi ønsker et solid håndverk som er fagmessig utført! Se bilder og tegning for mer info. Arbeidet ønskes ferdigstillet mai / juni eller etter avtale. (Godkjennelse av byggsøknad fra kommunen er ventet om ca. 14 dager. ) Ved tlf henvendelse ring etter kl 16. 45.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Snekker

Gjerde, Håndverk

Andebu, Vestfold