Snekker i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

166 Siste år
48 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av tilbygg til hytte i storlien, åre sverige

Registrert Dato: Mandag 16. April 2012

Se vedlagte dokumenter for tegninger og visuell arbeidsbeskrivelse.

Ønsker tilbud på bygging av tilbygg til hytte på Storlien, i Åre Sverige. Hytta består i dag av to eldre deler, der den ende delen blir revet til fordel for nytt tilbygg. Rivearbeidet står vi for selv. Det nye tilbygget skal bygges inntil gjenværende del. Påbygget består av to etasjer, og inneholder i 1. etg. gang, bad soverom en innvendig bod og en utvendig bod. I 2. etg. blir det to soverom og stue. Ytre dimensjoner på bygget er 5, 6 x 6, 9 meter eksklusive utvendig bod.

Ønsker tilbud på snekkerarbeidet til denne jobben. Bygget skal oppføres i 6” bindingsverk med 2” lekting innvendig. Råbygg skal settes opp med vindsperre og utvendig panel, vinduer og dører og tett tak som er klart for torvtak. Takrenner skal også monteres. Bygget skal også isoleres og plastes og reisverk til delevegger skal være montert, samt gulv i 2 etg. Dvs bygget skal være klart til at rørlegger og elektriker kan komme og montere sine skjultanlegg i gulv og vegger.

Bygget skal oppføres på søyler da det er vanskelig å komme til med sementbil. Gravingen til denne jobben er allerede kontraktert, men det må påberegnes noen bistand til støyping av søylene.

Ønsker å få utført jobben i løpet av medio 2012, ev ultimo 2012 forutsatt at grunnarbeid og ev andre forberedelser som krever at det er frostfritt er utført.

Ta gjerne kontakt per telefon eller e-post ved behov for ytterligere informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere