Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Oppgradering av Gjenvinningsstasjonen på Samnanger

Bir as, heretter kalt oppdragsgiver, representert ved hr Prosjekt as, innbyr med dette til åpen tilbudskonkurranse om totalentreprisekontrakt i prosjektet «Oppgradering av gjenvinningsstasjon Samnanger».
Stasjonen på Samnanger består i dag av et mottaksbygg, containerramper og et bygg ved innkjøringen som i dag brukes til garderober og spiserom. Det eksisterende bygget ved innkjøringen skal oppgraderes og settes i stand til kontorbygg. Videre skal det oppføres et nytt bygg som skal inneholde spiserom og dame- og herregarderober, samt lager for ee-avfall og farlig avfall. Eksisterende mottaksbygg skal deles inn i to rom, ett rom for mottak av farlig avfall og ett for ee-avfall. Mottaksbygget skal også bygges på med et nytt tilbygg for brukthall, en carport og et takoverbygg for komprimerende containere.
Det er ikke innlagt vann på gjenvinningsstasjonen på Samnanger. i forbindelse med oppgraderingene skal det derfor bores etter vann, slik at hele stasjonen får innlagt vann. Videre skal det legges varmekabler i portområdet, og deler av eksiterende grøntområde skal asfalteres og knyttes sammen med de øvrige asfalterte områdene.
Anbud id:
472023
  • Sted:
    Samnanger
  • Registrert:
    Torsdag 15. Juni 2017