Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3823 Siste år
1057 Siste 3 mnd
431 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppgradering av parker i bydel sagene - bygg- og anleggsarbeider

Registrert Dato: Mandag 25. Mai 2009

1) Utbedring av utvalgte parker
I syv (7) utvalgte parker i Bydel Sagene skal det utføres diverse bygg-, anleggs- og vedlikeholdsarbeider som omfatter reparasjoner, renovering og oppgraderinger av ulike anlegg og installasjoner.
Herunder kommer utescene/paviljong, plantefelt, steinsettinger, gjerder, betongfundament, dekker (belegg), benker, fontener, grusplass, spillplasser og baner, møblering med benker og bord m.m.
Alle vedlikeholdsarbeider er beskrevet i spesifikasjonene 00-07.
Arbeider som knyttes til dette delprosjekt skal gjennomføres innen perioden 1. september ? 31. oktober 2009.
Terrengtrapp i Iladalen
Rehabilitering av terrengtrapp av trinnelementer av naturstein fra Griffenfeldts gate, forbi Iladalen Kirke, og til parkanlegget i Iladalen. Trappen er i generelt dårlig forfatning, og må demonteres og monteres på nytt Trappa er montert på løsmasser med trinnelementer av rød granitt, muligens Grorudgranitt eller Nordmarkitt. Den har totalt 83 trinn, delt i to trappeløp.
Alle vedlikeholdsarbeider er beskrevet i spesifikasjont 08.
Arbeider som knyttes til dette delprosjekt skal gjennomføres innen perioden 1. september ? 31. oktober 2009.
3) Lilleborgbanen nærmiljøanlegg
Istandsetting og oppbygning av utendørs nærmiljøanlegg med et mangfold av ulike sport- og spilltilbud. Lilleborgbanen er ca 3.200 m2, og består i dag av en asfalterte baner for basket og annet ballspill, en grusbane for fotball, 2 sandvolleybanen samt et mindre areal av plen og gangstier. Det skal her foretas en generell oppgradering av plassen, samt tilrettelegging for nye aktiviteter og bruksmuligheter. Herunder kommer etablering av støttemur, oppgradering av dekker, ulike grunnarbeider, etablering av sykkelparkering, samt rehabilitering av gjerder, bommer og andre installasjoner.
Alle arbeider er beskrevet i spesifikasjon 09.
Arbeider som knyttes til dette delprosjekt skal gjennomføres innen perioden 1. september ? 31. desember 2009.
Det vil bli avholdt en felles befaringsrunde med gjennomgang av samtlige parker og anlegg tirsdag den 9. juni 2009 kl. 10-13. Oppmøte kl. 10.00 i møterom Trinserud på Sagene samfunnshus i Kristiansandsgate 2 0463 Oslo.
Påmelding og spørsmål til befaring sendes skriftlig med e-post til magnus.nilsson@bsa.oslo.kommune.no senest fredag den 8. juni kl. 16.00.