Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker i Østfold

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Oppgradering og utvidelse av alcatel telefonsystem,service-og vedlikeholdsavt. og kjøp av utstyr

Prekvalifisering - konkurranse med forhandlinger.
Hensikten med anskaffelsen er å oppgradere telefonsentral, Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise, til siste gjeldende release samt gjøre løsningen mer redundant ved å innføre duplisert løsning.
Callsenter, Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Premium Edition, skal oppgraderes og utvides for å kunne utnytte ny funksjonalitet blant annet med trådløse telefoner. Oppdragsgiver har i dag callback løsning utviklet og levert av Intelecom. Denne skal utvides med ny funksjonalitet eventuelt erstattes med ny løsning. All eksisterende funksjonalitet i telefonsystemet (telefonsentral, callsenter og Netwise støttesystem) som oppdragsgiver har i dag skal opprettholdes.
Oppdragsgiver skal også inngå en service- og vedlikeholdsavtale som dekker telefonsystemet. Rammeavtale for kjøp av utstyr, for eksempel telefoner skal inngås.
i tillegg ønsker oppdragsgiver opsjon på oppgradering av Netwise støttesystem, samt en opsjon på besøksregistreringssystem og service- og vedlikeholdsavtale knyttet til sistnevnte.
Anbud id:
65943
 • Sted:
  Ringerike
 • Registrert:
  Tirsdag 22. September 2009
Er du interessert i dette oppdraget?