Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5682 Siste år
2032 Siste 3 mnd
551 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Opprettelse av nytt tilbygg/vindfang på hytte.

Registrert Dato: Onsdag 19. Mai 2010

Det er ønskelig å motta et totaltilbud på rehabiliteringen som består av følgende delarbeider:

1. Riving av eksisterende vindfang 1. etg. (se plantegning "karistua_plantegning.pdf" og bildene img_1456.jpg og img_1464.jpg). Ytre hjørne av vindfanget må støttes opp under rivingen.

2. Oppføring av nytt vindfang/tilbygg (se plantegning "karistua_plantegning_bad.pdf"). Spesifikasjoner:

A) Murerarbeider: Fundament må støpes under hele tilbygget. Eksisterende vindfang har ikke fundament som resten av hytta (var tidligere sannsynligvis en terrasse som har fått yttervegger). I tillegg må to områder i grunnmuren (hver med lengde ca 2 meter) tettes. Grunnmuren har tidligere bestått av to separate deler som har blitt koblet sammen/tettet ved bruk av treullsplater. Legging av skifer- eller flisgulv på hele vindfanget/tilbygget.

B) Snekkerarbeider: Oppføring av vindfang/tilbygg med tak i hht plantegning. Det bes spesifisert hvordan arbeidet er planlagt utført. I tillegg skal eksisterende verandadør og kjellerdør, samt tre vinduer i kjelleretasjen skiftes ut. Samtlige dører og vinduer er bestilt.

C) Rørleggerarbeider: Oppføring av avløp og opplegg for vanntilførsel for dusj og servant må legges i hht plantegning. Det er i dag ikke godkjent avløp. Prosjektering og godkjenning for avløp pågår.
Både avløp og vann inn skal gå til/fra krypkjeller under kjøkkenet.
Badet skal ha både forbrenningstoalett og urinal. Infiltrasjonsanlegget til urinalet bør utarbeides av rørlegger.

D) Elektrikerarbeider: Hele gulvet på tilbygget/vindfanget skal ha varmekabler. Badet: Egen 16A-krets til forbrenningstoalettet. Stikkontakt ved vask og belysning med brytere på badet. Stikkontakter tre forskjellige steder på nytt vindfang, belysning i tak med lysbryter, samt belysning ved inngangsdør på utsiden.

E) Blikkenslager: Oppføring av takrenner på hele hyttetaket med avløp. Legging av takplater på nytt vindfang/tilbygg med skjøte mot eksisterende tak/takplater).

F) Andre arbeider: Forbrenningstoalett skal monteres med luftesystem. Timepris for annet arbeid utover det som omfattes av anbudet bes spesifisert.

Det er ønskelig å motta materialliste på arbeidet som er planlagt utført. Det gjør det enklere å forstå hva som er planlagt utført, samt beregne totalkostnader for arbeidene.

Anbud kan med fordel inkludere materialer, men det er ingen betingelse. Det er viktigere at et anbud inkluderer flest mulige håndverkertjenester.

Arbeidet ønskes utført så snart som mulig. Angivelse av når oppdraget kan påbegynnes og antatt ferdigstillelsestidspunkt bør oppgis i anbudet. Forbehold bør oppgis og gjerne spesifiseres, f.eks. at tilbyder har andre anbud til vurdering som det ikke har blitt tatt beslutning på.

Ta kontakt ved spørsmål eller for å avtale befaring.