Elektriker, Murer, Rørlegger i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

343 Siste år
78 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad

Registrert Dato: Tirsdag 15. Juni 2010

Vi skaL renovere et bad. Det ligger i 1 etg med underliggende sokkel. Badet er 6,5 kvm stort. Det er bygd i 1984, med varmekabler og fliser. Gulvet må avrettes for å få riktig helling mot sluk, slik det er nå heller det i alle retninger. Badet har et kabinett. Vi har kjøpt en søylevask vi skal sette inn og rive gammel innredning. Vi skal sette inn impregnerte MDF-plater på veggene som skal males.
Vi skal sette inn MDF-plater på tak, dette kan vi gjøre selv.

Fra før av har det stått et badekar der vi har satt inn dusjkabinett. Plasseringen av kabinettet er plassert for tett på toalettet, vi ønsker å utrede hvor kostnadskrevende det er å flytte toalettet noen cm for å få luft mellom toalett og kabinett.

Vi har behov for bistand til å avrette gulv og tetting/ membransmøring. Videre til å sette opp vask og legge flis på gulv, evt varmekabler.

Vi kan kjøpe flis, membran, og det meste av det som skal brukes selv, etter anvisning. Vi maler også selv, men må få bistand for å sikre tette overganger med rør i vegg osv..

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Murer, Rørlegger

Badekar, Dusjkabinett, Fliser, Gulv, Heller, Helling, Innredning, Membran, Overganger, Renovere, Sluk, Tetting, Toalett, Varmekabler, Vegg

Levanger, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 25. Juni 2010