Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Kulde & varme, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5697 Siste år
1392 Siste 3 mnd
449 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad

Registrert Dato: Torsdag 18. November 2010

Vi søker en totalentreprenør som kan utføre en totalrenovering av badet i vår nye leilighet. Badet i dag består av et baderom med badekar og servant, et separat toalett og en gang med opplegg for vaskemaskin. Vi ønsker å få fjernet alt av eksisterende baderomsinnredning og fliser i disse rommene, samt å rive veggene mellom de tre nåværende rommene slik at badet framstår som et enkelt rom på totalt ca. 9,5m2. Her ønsker vi at det gjennomføres alle nødvendige grunnarbeider i henhold til våtromsnormen, samt legging av varmekabler og fliser på gulv. På veggene ønsker vi å få montert veggplater fra Fibo-trespo, og vi ønsker montering av downlights i tak. Videre ønsker vi å få montert all baderomsinnredning (skap, servant osv.), samt dusj, toalett og evt. badekar.

Vi vil selv anskaffe baderomsinnredning, fliser, badekar, toalett og dusjløsning, men ønsker at totalentreprenør stiller med alt annet nødvendig utstyr og materiale. For å utdype har vi altså behov for en totalentreprenør som tar for seg alt fra riving av baderomsinnredning og fliser, riving av vegger, erstatting av en av dørene med vegg, flislegging, montering av veggplater, montering av baderomsinnredning, dusj og toalett, skifte av sluk og evt. tilpassing av røropplegg og elektrisk anlegg.

Vi har behov for en entreprenør som fortrinnsvis kan begynne arbeidene tidlig i desember, og ha disse fullført senest innen utløpet av januar. Innenfor disse rammene ønsker vi et tilbud med estimert totalpris på arbeidet samt forventet dato for ferdigstillelse.