Betong, Betongsaging, Elektriker, Gulv, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2181 Siste år
775 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av kjeller

Registrert Dato: Fredag 25. Februar 2011

ROM A
Består i dag av uisolerte betongvegger og gulv. Det ønskes isolert og platet mot yttervegg. Innervegg ønskes platet, vegger tapetseres med våtromstapet, belegg på gulv. (rommet er tiltenkt som dusj i del mot kort yttervegg). Det må anlegges sluk i gulv og tilhørende rørarbeid til avløpsrør. Det ønskes varmekabler i gulv, avtrekksvifte på vegg. Hull til vifte må skjæres ut. Elektriske innstallasjoner som trengs ut over gulvvarme og vifte er taklys, samt en stikkkontakt i del av rom motsatt side av dusj (kort innervegg).
Antall mm yttervegg: 6430 mm
Vegghøyde: ca. 2100 mm
Romareal: 5 kvm

ROM B
Består i dag av uisolert betongvegger og gulv. Det ønskes isolert mot yttervegg, og veggene ønskes kledd med plater med fliseimitert mønster. Det legges opp til el varme i gulv og og gulvbelegg. På vegg mot varmtvannsbereder ønskes ny oppsatt vegg, lengde 3300 mm (inkl. 2 dører) pga. eksisterende avløpsrør fra første etasje, samt ønsker om vegghengt toalett og bidét. I hjørnet "BA" legges det opp til et hjørnebadekar, så da trengs det sluk og avløpsrør til eksisterende avløp, samt vannopplegg. I hjørnet "BB" er vask og innredning tiltenkt mot innervegg, V.A opplegg samt elektrisk også her. Alle takrelaterte elektriske punkter utføres utenpåliggende.
Antall mm yttervegg: 3330 mm
Vegghøyde: ca. 2100 mm
Romareal: 8,9 kvm

ROM C
Er gang i dag og er tenkt samme funksjon videre. Ting å gjøre her er å avrette gulv, samt bygge ny vegg inkl. dør. (ca. 1300 mm). Ønsker 2 stikkontakter og ett takpunkt.
Romareal: 5,5 kvm
Vegghøyde: 2100 mm

ROM D
Er et tidligere vaskerom som er planlagt til kjøkken. Rommet består i dag av uisolerte yttervegger som må isoleres og plates, samt plating av innervegger. Flytting av dør på eksisterende innervegg. Gulv må avrettes/isoleres. Dessuten må vindu 90x45 cm og ytterdør 195x95 cm skiftes. Vann og avløp må ordnes, samt elektrisk arbeid i forhold til stikkontakter for kjøkkenbenk, komfyr og kjøleskap.
Antall mm yttervegg: 5810 mm
Vegghøyde: 2100 mm
Romareal: 8,3 kvm