Elektriker, Entreprenør, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

891 Siste år
235 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av lokale

Registrert Dato: Tirsdag 10. Juli 2012

Hei! Vi søker den som kan gi oss det beste tilbudet på oppgradering av lokale på ca. 100 kvadratmeter i sentrum av Tromsø. Lokalet har toalettfasilitet av eldre karakter. Lokalet skal etter oppgradering huse Kaffebar og bar på kveldstid.

Toalett bygges der eksisterende toalett ligger i dag, og må tilfredsstille universelle krav. Det er muligheter for å legge opp til 1, 2 eller 3 toalett, hvor et blir større enn de to øvrige. Vi ønsker gjerne pris for hvert enkelt. Videre er det behov for å legge opp vanntilførsel inn til kaffebar / kjøkken del, denne ligger omtrent 5 meter fra dagens toalett. Av elektrisk arbeid må det legges til rette for bruk av kaffebarutstyr og annet kjøkken utstyr. Det vil også bli nødvendig å legge opp strømuttak i ulike deler av lokalet. Av annet snekkerarbeid er det behov for å sette på vegger som tilpasses med naturlige hyller inn i veggen. Per i dag er det slått opp stendere i halve delen av lokalet og ikke satt opp noe mer.

Legger ved plantegningen av lokalet. Den delen det er snakk om er stiplet med gult på bildet, alt foruten det som ligger til venstre for hovedinngang. En kan tenke at veggen som ligger i øvre del mot lager, fortsetter helt ned forbi venstre side av hovedinngangen. Dvs at vi må sette opp en vegg som deler lokalet i 2. Det er mulig å utvide toalettet ca. 0, 5 meter mot inngangdøren fra selve lokalet, og også benytte deler av ´kald lager´ til toalett. Ned til den stiplede linjen i kald lager tenker vi å dele av og benytte til lager. Bar / kjøkken vil ligge på vegg som vender mot kald lager. I den innerste delen av lokalet er det i dag kun stendere på vegg vendt mot lager på høyre side.

Vi har ikke bestemt materialvalg for vegg, vi ønsker et varmt og ekte look, har blant annet sett på ubehandlet bjørk og ulike tresorter varmebehandlet.

IMG_4033 viser plantegningen.
IMG_4040 viser vegg mot lager på høyreside.
IMG_4035 viser hovedinngang og vindu som utgjør del av lokalet.
IMG_4037 viser vegg som fjernes mot innerste del av lokalet, og dør inn til toalett på høyre side.
IMG_4042 viser vegg mot lager venstre side. Det er fri luft i passasjen mellom lager venstre side som ligger i egen murbygning og denne veggen i trehuslokalet.
IMG_4051 viser toalettet.
IMG_4048 viser dør til toalett rett fram. Dør til venstre er stengt og fører til annen del av bygningen. Til venstre kommer dør til kald lager.
IMG_4053 viser kanten av dør til toalett helt til venstre, og dør inn til kald lager rett frem.

Om den som ville komme med et anbud har spørsmål er det bare å ta kontakt på mail, så skal vi svare så raskt det lar seg gjøre. Det er mulig selve forklaringen er noe upresis, det får tas i betraktning at det er første gang vi skal få utført dette.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere