Elektriker, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4175 Siste år
1020 Siste 3 mnd
271 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing bad og kjøkken grefsen oslo

Registrert Dato: Torsdag 06. Oktober 2011

Vi skal overta hus på Grefsen i Oslo 1. desember og ønsker å pusse opp kjøkken og bad. Følgende arbeid ønskes utført:

Kjøkken:
Fjerne eksisterende kjøkkeninnredning. Fjerne to lettvegger for å utvide kjøkkenet. Utvidelsen medfører at et bad fjernes, herunder ønskes at interiør og fliser skal fjernes. Sette opp en ny lettvegg. Flislegge gulv. Klargjøre for montering av kjøkken. Selve monteringsjobben av ny kjøkkeninnredning ønskes ikke utført med mindre man har erfaring med montering av kjøkken fra enten HTH, Kvik eller Ikea (vennligst spesifiser erfaring i anbudet). Nytt kjøkkenareal (gulv) blir på tre ganger tre meter (9 kvm).

Bad:
Fjerne eksisterende interiør, inkludert fliser. Legge nye fliser og montere nytt baderomsinteriør. Fjerne en mindre lettvegg på badet. Eksisterende bad er fra 1999. Badet har gulvareal på seks kvadratmeter.

Røropplegg knyttet til både bad som skal pusses opp og kjøkken går via den ene lettveggen som skal fjernes. Det innebærer at røropplegget må endres/flyttes.

Vi er primært interessert i leverandører som kan tilby både snekker, elektriker og rørleggertjenester, alternativt samkjøre med andre håndtverkere. Vi ønsker at arbeidet påbegynnes i begynnelsen av desember 2011 og ferdigstilles så raskt som mulig, fortrinnsvis i løpet av desember måned dersom dette er mulig.

Vennligst spesifiser så godt som mulig i anbudet hvilke tjenester som tilbys.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere