Snekker i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

131 Siste år
33 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing

Registrert Dato: Tirsdag 18. Desember 2012

Har kjøpt en liten 50 kvm. i blokk. Det er lytt, det er kaldt og ukoselig. Jobb jeg tenker utført trenger i tillegg til snekker både rørlegger og elektriker. Så håper det er et firma der ute som gjør alle delene.

På soverom vil jeg lekte ut en vegg og tak, og sette opp treverk på gulv, vegger og tak. Problemet her inne er at ytterveggen trenger isolering, men det henger en radiator der.

I gangen vil jeg gjøre om den ene delen til våtsone med sluk så jeg kan bygge inn vaskemaskin der. Og også bygge treverk på gulv vegger og tak ellers i gangen.

På bad må også ytterveggen isoleres, og jeg vil gjerne ha murbad. Og jeg tror ikke det er våtroms godkjent slik det står nå.

Stue trenger også isolering mot yttervegg, og her også er det en radiator. Og gulv vegger og tak bør få trekledning.

Kjøkken er jeg usikker på. Men yttervegg må isoleres, og her er det også radiator. Tror jeg vil rive det eksisterende kjøkkenet og sette opp tre slik som resten av leiligheten, men tror ikke det skal inn ny vanlig innredning, men heller designe et sammen med en møbelsnekker. Men det er ikke noen prioritet. Det er alle de andre rommene.

Liker den franske landstilen, så vil ikke ha staff på veggene, men ordentlig treverk. Liker utseende av rupanel. Legger ved et bilde som viser hva slags treverk jeg tenker på.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Elektriker, Gulv, Heller, Henger, Innredning, Isolering, Møbelsnekker, Rørlegger, Sluk, Soverom, Treverk, Våtsone, Vegg, Vegger, Yttervegg

Arendal, Aust-Agder

Avsluttet: Onsdag 16. Januar 2013