Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Ovner til avdelingskjøkken på institusjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Ovner til avdelingskjøkken på institusjon

Beskrivelse av nåsituasjonen
Per i dag har Horten kommune et Sentralkjøkken bygget for kok-kjøl-prinsippet. Lokalitet er bygget uten grovkjøkken der vi har en fastmontert steamkjele på 500 liter med steminjeksjon og hvor maten varmes opp og tappes i et lukket system. Vi er i hovedsak avhengig av å ta inn ferdig bearbeidede råvarer/ grønnsaker til vår produksjon. Av produksjonsutstyr har vi også 1 ½ konveksjonsovn pr dags dato.
Sentralkjøkkenet leverer mat til tre sykehjem, et bo- rehabiliteringssenter og noen andre mindre lokasjoner.
Det finnes ikke mottakskjøkken verken på sykehjemmene eller de andre lokasjonene som sentralkjøkkenet leverer mat til. Maten bringes ut til kjølerom på de ulike lokasjoner. Ute på de ulike avdelingskjøkkenene blir maten hentet på kjøla av ufaglært personell som håndterter den videre for oppvarming og servering. Maten blir oppvarmet i emballasjen sentralkjøkkenet har pakket den i (poser som er klipset og engangsplastbakker som er vakumert).
Ris og pasta sendes ut ukokt og må tilsettes vann og kokes av avdelingspersonell. Pr i dag skjer kokingen i ulike typer ovner, bla varmluftsovner, regenereringsovner og konveksjonsovner.
Noen retter må i dag ferdigstilles av ufaglært personell før steking, f. Eks fiskegrateng som sendes ut i poser, og må helles i form og ha på strøkavring før oppvarming.
i dag blir alle retter/ komponenter som middagen inneholder satt i ovn samtidig og varmes i ca. 30 minutter før servering. Dette medfører at noen komponenter i middagen blir overvarmet og andre komponenter for lite varmet og at kvaliteten på maten blir forringet.
når middagen er varmet blir den porsjonert ut på tallerkener til hver enkelte pasient, eller den blir lagt opp på fat med 8-12 porsjoner på avdelinger der beboerne spiser måltidet sammen. Størrelsen på tallerkenene er 24 cm i omkrets.
i de tilfellene der pasientene må må ha hjelp til å spise tar servering av et måltid lang tid. Det er et ønske om at all mat til en avdeling kan klargjøres samtidig, uavhengig av når pasienten spiser.
i dag er ovnene på institusjonene tilkoblet 16A stikk 4x400V.
For nærmere informasjon om oppdraget vises det til vedlegg 1 Tilbudsmappe, hvor bl. a tildelingskriteriene fremkommer.
Opsjon
Oppdragsgiver ønsker opsjon på 2 stk ovner.
Forbehold
Antall ovner kan bli justert ned om det ikke finnes budsjettmessig dekning for 25 stykk.
Antall leverandører
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Det velges en -1- totalleverandør på avtalen.
Anbud id:
607538
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Torsdag 12. September 2019

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud
  • Uthus 15kvm
    Bygge et uthus 3mx5m. Det skal isoleres, men ikke for beboelse. Vann skal ikke legges inn. Taket skal være forberedt for legging av torv (legge mebran). Det er støpt isolert betong såle.
    • Tinn
    • Fredag 1. November 2024
    • Snekker
  • Legge drager
    Veggen støtter opp en 2etage m (info fjernet) åpne opp vegg i 1etage, trenger utregning på hvor stor drager som trengs. Arealet er 3. 10meter langt og 2. 43 høyt. Oppsetting av drager og støtter på hver...
    • Horten
    • Fredag 1. November 2024
    • Snekker
  • Frakt
    Frakt av båt 21fot fra Sandnessjøen til Horten
    • Horten
    • Torsdag 31. Oktober 2024
    • Transport
  • Legge gulv
    Laminatgulv ca 100kvm
    • Horten
    • Mandag 28. Oktober 2024
    • Gulv
  • En liten pall
    En liten pall
    En liten pall fra Haugesund til østland
    • Horten
    • Mandag 28. Oktober 2024
    • Transport
  • Henting av fliser ca 100kg
    Frakt av fliser fra Oslo til Horten. Flisene (30cmX 30cm) er i esker og må hentes på dagtid mellom kl 08-14.
    • Horten
    • Onsdag 23. Oktober 2024
    • Transport