Entreprenør, Snekker, Steinlegger i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1176 Siste år
334 Siste 3 mnd
114 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg stue, ny inngangsdør med tilhørende trapp, etterisolering yttervegg, nytt vindu, carport og b

Registrert Dato: Onsdag 13. April 2011

Vi ønsker tilbud på nedenstående oppdrag. Tilbudet ønskes både isolert for hvert oppdrag og et samlet tilbud for alle oppdragene.
Oppdraget gjelder en halvpart av tomannsbolig. Framside av boligen med inngangsparti er fra byggår 1968 og skal påbygges og renoveres. Ny carport skal etableres og stein skal legges i carporten og resten av innkjørselen. I tillegg til beskrivelse under vises det til vedlagte plantegninger og bilde av fasaden av huset slik det fremstår per i dag.

Oppdrag 1- Påbygg stue, ny inngangsdør med ny trapp, etterisolering yttervegg, og nytt vindu.
Påbygget skal være en forlengelse av eksiterende stue slik at stuen kommer like langt ut som eksisterende inngangsparti. Gulvet skal reises på påler og tak skal forlenges like langt ut som tak over inngangsparti. Gulvet skal isoleres med 300 mm isolasjon. Ny vegg mot den andre halvparten etableres med brannskille, brannskille vil bli et fellesprosjekt med nabo da de også skal bygge på sin halvpart. Eksisterende bæring i gammel vegg erstattes med drager i stål med spenn i underkant av 5 meter. Nytt gulv vil ha et samlet areal på omtrent 8m2 og ny parkett tilpasses eksisterende parkettgulv. I vegg som reises i påbygget skal det settes inn to vinduer, hver av dem med omtrentlig dimensjon 120x145cm. Arealet på resterende vegg på påbygget som skal isoleres og kles med bord er omtrent 10m2, veggen skal være 50 mm pluss 150 mm isolert bindingsverk.
I tillegg til påbygg skal resterende framside av huset etterisoleres med 50 mm utvendig tilleggsisolering, bordkleding skiftes og inngangsparti flyttes til under ny carport. Arealet som skal etterisoleres og få ny bordkledning er omtrent 5m2. Dagens to lange vinduer i inngangspartiet skal skiftes til et nytt vindu på omtrent 50x190cm. Ny dør med dimensjon 90x200cm innsettes og trapp med repos utføres i tre.

Oppdrag 2- Carport
Ny carport i tre som sammenføyes med hus. Totalt areal på tak omtrent 40m2, tak legges med takpapp. Totalt areal på en vegg som skal kles igjen er omtrent 25m2. I tillegg kommer totalt 7 bæringer med fundamentering.
Per i dag er det en garasje der carporten skal bygges. Eier river eksisterende garasje, men som en del av oppdraget skal betongfundament til eksisterende garasje fjernes. Dette kan sees i sammenheng med oppdrag 3- belegningsstein.

Oppdrag 3- Belegningsstein
Hele innkjørsel og ny carport skal kles med belegningsstein. Dette innebærer også fjerning av gammel masse og pålegging av ny masse. Samlet areal for området som skal kles er omtrent 50m2.

Mengdebeskrivelser i ovenstående redegjørelse er veiledende, utfører må gi komplett pris inklusive alle nødvendige arbeider. Tilbud gis inklusiv moms, og arbeider skal utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Kom gjerne på befaring dersom det er ønskelig!
Oppdraget ønskes utført så snart som mulig, senest innen oktober 2011. Det forutsettes at ovenstående tiltak godkjennes av kommunen, det forventes at søknaden blir behandlet innen juni 2011.
Vår nabo i Stubbsvingen 23 skal også bygge på sin del av tomannsboligen, dette påbygget grenser til vårt påbygg med en felles brannskille som må settes opp. Disse oppdragene kan gjerne sees i sammenheng, men med separate byggherrer og kostnadsvurderinger. For naboens prosjekt vises det til X (oppdateres så snart nabo har lagt ut sitt anbud).
Frist for å gi anbud er mandag 2. mai 2011. Anbud sendes per epost.
Eventuelle spørsmål rettes til Tommy epost eller per telefon.