Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

738 Siste år
179 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-181602 Rammeavtale Arkitekt

Registrert Dato: Tirsdag 23. Oktober 2012

Oppdraget innebærer både rådgivning, bistand til premissgiving, skissearbeid samt generelle arkitektarbeider rettet mot byggeprosjekter.
Prosjektering knyttet til ombygginger i våre terminalbygninger og publikumsområder innenfor flyplassområdet kan utgjøre en stor del av oppdraget.
Oppdrag innen arkitektfaget vil typisk være bistand til utredninger og prosjektering for ombygginger av delområder og mindre tilbygg i terminalene og i pirene. I tillegg vil det være aktuelt å benytte rammeavtalen for ombygginger, tilbygg og mindre nybygg ved lufthavnen.
Leveransene vil i all hovedsak tilsvare ytelser i henhold til NPAs arkitektfaglige ytelsesbeskrivelse Prosjektering, med unntak av kapittel 11. For ytelser etter kapittel 11, utvendige anlegg, vil det bli inngått egen rammeavtale med Landskapsarkitektfirma.
Rådgiverne vil bli underlagt uavhengig kontroll i henhold til krav i SAK. Firmaene kan også bli brukt til å gjennomføre uavhengig kontroll på oppdrag som gjennomføres av firmaer i parallelle rammeavtaler.
OSL vil kreve at de prosjekterende skal benytte 3D-modellering ved utarbeidelse av tegninger. I rammekontraktsperioden vil også dRofus og Tida bli innført. BIM-prosjektering kan kreves for de ulike oppdragene. OSLs BIM prosjekteringsverktøy er REVIT.
Oslo Lufthavn har en egen Design Håndbok som del av sine styrende dokumenter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Design, Nybygg, Ombygginger, Prosjektering, Rammeavtale, Tilbygg

Nannestad, Akershus

Avsluttet: Mandag 26. November 2012