Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

748 Siste år
179 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-181940 Rammeavtale Plan og Regulering

Registrert Dato: Tirsdag 23. Oktober 2012

Oppdrag innen plan og regulering vil typisk være utredningsarbeid og utvikling av detaljplaner innenfor lufthavnens områdereguleringsplan. Utredningsarbeidet kan bestå av faglige rådgivning, utarbeidelse av temaplaner for internt bruk, enklere konsekvens undersøkelser mm.
Det kan også påregnes behov for bistand i sammenheng med vurdering av konkrete utviklingsplaner opp mot gjeldene planverk og bistand i planfaglige avklaringer med lokale og regionale myndigheter..
Leveransene vil i all hovedsak tilsvare ytelser i henhold til NPAs arkitektfaglige ytelsesbeskrivelse Plan og Regulering.
Rådgiverne vil bli underlagt uavhengig kontroll i henhold til krav i SAK. Firmaene kan også bli brukt til å gjennomføre uavhengig kontroll på oppdrag som gjennomføres av firmaer i parallelle rammeavtaler.
OSL vil kreve at de prosjekterende skal benytte 3D-modellering ved utarbeidelse av tegninger. BIM-prosjektering kan kreves for de ulike oppdragene. OSLs BIM prosjekteringsverktøy er REVIT. I rammekontraktsperioden vil også dRofus og Tida bli innført.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Nannestad, Akershus

Avsluttet: Mandag 26. November 2012