Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

P 29 6339 029 fjernstyrt kamera

Det Norske Forsvar har til hensikt å kjøpe to fjernstyrte kameraer som skal brukes i skarpe eod (eksplosivrydding) oppdrag.
Det fjernstyrte kamerasystemet er et robust, transporterbart overvåkningssystem som kan overføre video og lyd via fiberoptisk kabel eller radio. Videokameraet vil ha en fjernkontrollert "pan/tilt" funksjon og en trefot til å heve kameraet. Det vil være mulig å operere det fjernstyrte kamerasystemet uten ekstern strømforsyning.
Det fjernstyrte kamerasystemet vil bli brukt i skarpe eod oppdrag. Operatøren vil plassere kontrollenheten på hans kommandopost, og transportere kamera/mikrofon til det udetonerte objektet hvor overvåkningen vil foregå. Transporten kan foregå til fots, av et ubemannet bakketransportmiddel eller med bil.
Det fjernstyrte kamerasystemet vil bli brukt på land, på skip og på fly - i områder hvor udetonerte objekter kan befinne seg.
Det fjernstyrte kameraet, som et system, består av (tbd), transportkasser, reservedeler og dokumentasjon.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=171351.
Anbud id:
53764
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 3. Juni 2009
Er du interessert i dette oppdraget?