Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Parallelle rammeavtaler arkitekt tjenester

Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 (loa) og forskrift om offentlige anskaffelser (foa) for 2016-08-12-974. Del i og del iii. Kontraktstildeling vil bli foretatt etter prosedyren konkurranse med forhandling etter forutgående kunngjøring, jfr §13-1(2).
Denne konkurransen innledes med en kvalifiseringsfase. Bare de tilbyderne som oppfyller kvalifikasjonskravene og har blitt invitert vil få anledning til å levere tilbud.
Oppdragsgiver planlegger å invitere fire leverandører til å gi tilbud. Dersom flere enn fire kvalifiserte leverandører leverer forespørsel om deltakelse til konkurransen, vil oppdragsgiver velge ut blant disse leverandørene på grunnlag av utvelgelseskriteriene i pkt. 5.
Alle inviterte tilbydere vil få sine tilbud evaluert og vil bli invitert til forhandlinger. Etter forhandlingene og eventuelle oppdaterte tilbud vil endelig evaluering av de fire tilbudene bli foretatt og kontrakt tildelt to av tilbyderne, der beste leverandør (vinner) skal prioriteres hva gjelder tildeling av kontrakter på rammeavtalene.
Det gjøres oppmerksom på at tilbud som inneholder vesentlige avvik fra anskaffelsesdokumentene skal avvises etter forskrift om offentlige anskaffelser § 24-8(1)b. En slik avvisning vil utelukke mulighet for å få forhandle om sitt tilbud
Anbud id:
550294
  • Sted:
    Tysvær
  • Registrert:
    Søndag 7. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud