Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Parallelle rammeavtaler for konsulentbistand innen tjenestedesign i Statsbygg

Hensikten med rammeavtalene er å sikre tilgang på kompetanse og kapasitet innenfor tjenestedesign.
Statsbygg har besluttet å benytte togaf som arkitektur-rammeverk, og prosjektene vil ofte bestå av elementer fra alle fire togaf-domener (forretnings-, data-, applikasjons- og teknologi-domener). Det vil derfor være viktig at leverandørene har kompetanse i og på tvers av alle domener, fra forretningsmodeller og arbeidsprosesser, til applikasjoner og infrastruktur. Behovene vil variere fra prosjekt til prosjekt, ikke bare med tanke på hvilke domener som er relevante/i fokus, men også graden av visualisering vs. Forretnings-/prosess-utvikling/forbedring.
Det pågår flere aktiviteter der tjenestedesign kan være aktuelt virkemiddel. Statsbygg ser for seg at det vil bli gjennomført minikonkurranser i forbindelse med konsulentoppdrag innen arealutviklingsprosesser, forretningsmodeller og digitalisering.
Anbud id:
557217
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 19. November 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud