Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Østfold
Avsluttet

PLP Prosjektlederprosessen i Telemark

Anskaffelse av konsulenttjenester for gjennomføring av utvidet kurs av plp Prosjektlederprosessen i Telemark i 2012 :
Telemark fylkeskommune v/ team nyskaping inviterer til å delta i konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester for gjennomføring av utvidet kurs av plp Prosjektlederprosessen i Telemark. plp Prosjektlederprosessen skal tilbys ansatte i kommunene, (inter-)kommunale næringsselskap og fylkeskommunene i forbindelse med KRDs? Lokal samfunnsutvikling i kommunene? Forkortet luk.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#? id=12429
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, #URL1# innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: (info fjernet) eller på e-post til: #URL2#
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Se konkurransegrunnlaget
Anbud id:
173942
 • Sted:
  Drammen
 • Registrert:
  Tirsdag 15. November 2011