Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1474 Siste år
351 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering langset skole i eidsvoll kommune - arkitekt- og landskapsarkitekt

Registrert Dato: Mandag 21. Desember 2009

Interkommunalt Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike innbyr leverandører til å kvalifisere seg til å delta i konkurransen i forbindelse med rehabilitering og utvidelse av Langset skole i Eidsvoll kommune.
Nye Langset skole skal utvides til en 1-7 skole for 280 elever. Det skal legges vekt på fleksibilitet og tilpasningsdyktighet for en framtidsrettet og funksjonell skole for å kunne ivareta nye læreplaner og undervisningsformer. Skoleanlegget skal gjenspeile tidens arkitektur og ha en god estetisk utforming sammen med omgivelsene
Det skal tilrettelegges for en mulig utvidelse av skoleanlegget til 1-10.trinn skole for 400 elever. Utvidelsen er ikke endelig besluttet, men prosjektet skal tilrettelegge for en eventuell utvidelse på en hensiktsmessig måte.
Det er planlagt idrettshall i området. Det er under politisk vurdering om denne skal bygges sammen med skolens gymsal og tilrettelegges for utleie utenom skoletiden. Tilrettelegging for søknad om tildeling av tippemidler skal tas inn i prosjektet.
Skolebygget ligger innenfor kritisk støysone fra E6 og jernbane. E6 og jernbanen er under utvidelse og det er i den forbindelse utarbeidet støyrapport for området. Innhold i rapporten skal innarbeides og ivaretas i prosjektet.
Denne anskaffelsen følger prosedyren begrenset anbuds anbudskonkurranse. Oppdragsgiver velger ut hvem som skal inviteres til å forhandle blant leverandører som tilfredsstiler kravene for deltakelse i konkurransen. Utvelgelsen skal skje før invitasjon til å levere inn tilbud (konkurransegrunnlagets del 2) sendes ut. Av de kvalifiserte leverandørene velges det ut 3 til 5 deltakere som inviteres til å gi tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Arkitektur, Leverandører, Rehabilitering, Utleie

Råholt, Akershus

Avsluttet: Mandag 25. Januar 2010