Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kraner & løfteutstyr, Kulde & varme, Låsesmed, Maler, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6126 Siste år
2803 Siste 3 mnd
240 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering ME-19-04 Generalentreprise Meldal Helsetun

Registrert Dato: Torsdag 05. Desember 2019

Nybygget er med 50 omsorgsboliger i bofelleskap, 25 institusjonsplasser for korttidsopphold og rehabilitering, samt samlokalisering av kommunale helsetilbud som dagsenter, hjemmetjeneste, legekontor, helsestasjon, psykisk helse, fysio/ergoterapi, produksjonskjøkken og bydelskafe.
Totalt klimatisert areal ca 9.500 m2 BTA.
Bygget skal etableres på samme tomt som dagens sykehjem, og skal bygges i to faser.
Første byggetrinn etableres nord for dagens sykehjem som samtidig skal være i bruk. Deretter driftsetting av bygget og overflytting av beboere fra eksisterende sykehjem. Andre byggetrinn starter med riving av eksisterende bygningsmasse og ferdigstilling av de resterende deler av nybygget.
Det er kun Solhagen / demensavdeling mot vest som skal beholdes av eksisterende bygningsmasse, i tillegg til deler av den tekniske infrastrukturen med trafo og varmesentral.
Både trafo og varmesentral skal suppleres av energileverandør for økt kapasitet.