Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prekvalifisering totalentreprise for bygging av nye holter barnehage, nannestad kommune

Interkommunalt Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike innbyr leverandører til å kvalifisere seg til å delta i konkurransen vedrørende: totalentreprise for? Nye Holter Barnehage.
Adresse for nyanskaffelse: Øyungsvegen 8, 2034 Holter.
Nannestad kommune vil at totalentreprenør tar over det som til nå er prosjektert for kommunalteknisk infrastruktur og med base i dette, utvikle nødvendige produksjonstegninger og beskrivelser for å kunne bygge i tråd med reguleringsplan og dispensasjoner og avvik fra reguleringsplan og bestemmelser.
Det er søkt om flere dispensasjoner fra reguleringsplanen og det kan listes opp følgende:
- utvide reguleringsgrense der fyllingsfot får større omfang enn reguleringsplanen forutsetter
- flytte snuplass lenger mot syd
- krysse bekk med fylling / kullvert i stedet for bru
- ikke bygge skiløype i dette prosjekt
Kommunalteknisk infrastruktur består i grove trekk av:
- veg for adkomst med bekkekryssing, i form av fylling og kullvert (disp fra reg. Plan / bestemmelser) samt tilhørende fortau og vegbelysning
- gang og sykkelveg (se merknad under)
- parkeringsarealer med snuplass
- vann, avløp
- el forsyning
- forsyning for tele, alarm, it og data
Det skal gis pris (opsjon) på bygging av gang og sykkelveg da denne vil ha annen finansiering enn resten av prosjektet. Hele eller deler av g/s vei kan bli trukket ut av entreprisen.
i tillegg må totalentreprenør prosjektere og prise en 6 avdelings barnehage, med fleksibel avdelingsinndeling. Antydet areal på ca 800 m2 bta og for øvrig i tråd med kravene i lovverket for barnehagebygg, reguleringsplan og bestemmelser m. m. Byggherre håper å dra nytte av at entreprenørene besitter til dels standardiserte løsninger fra andre utbygginger, som lett kan tilpasses dette prosjektet, slik at man kan forenkle prosjekterinsprosessen. Byggherre er her åpen for enkle gode løsninger!
Videre skal det uavhengig av byggets størrelse, prosjekteres og prises opparbeidelse av utearealer med lekeapparater. En ønsker å flytte og bruke om igjen mest mulig av det utstyret som er brukbart fra eksisterende løken barnhage, og supplere med nytt.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=172851.
Anbud id:
55553
  • Sted:
    Nannestad
  • Registrert:
    Tirsdag 16. Juni 2009

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud