Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

215 Siste år
70 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pris på tilbygg av enebolig

Registrert Dato: Onsdag 04. August 2010

Ønsker og bygge ut ca 30m2 i første etasje, og noe mer i annen etasje, slik at det blir en svalgang/overbygg på utsiden av huset. huset har et eksisterende tilbygg på 10m2, kun en etasje. Dette vil ha inkludert i det nye tilbygget.

Huset er fra 1915 i jugend stil, halvannen etasje med liggende dobbelfals kledning.
I første etasje vil vi ha en stue, og i annen etasje to soverom + en gang. Vi ønsker ferdigmalte panelplater i taket i begge etasjer. I annen etasje ønsker vi også ferdigmalte panelplater på veggene, mens i første etasje plater som kan tapetseres. Enkel belistning hele veien.

Tegningene jeg legger ved er kun et utkast på hvordan vi ca ønsker det skal se ut. Vinduene kan endres, og det kan hende høyden på bygget må endres noe, da vi ikke har målt helt nøyaktig hvor langt opp på det eksisterende taket vi kan bygge for å få mest mulig ut av annen etasje i tilbygget.

Grunnarbeid, plate og ringmur vil vi stå for selv. Det er ønskelig med et prisoverslag på materialer, hele jobben utvendig og innvendig. Prisoverslaget kan gjerne deles noe opp, slik at vi ser hva de ulike postene kommer på.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Belistning, Grunnarbeid, Materialer, Panelplater, Plate, Plater, Ringmur, Soverom, Stue, Tilbygg

Skien, Telemark

Avsluttet: Torsdag 30. September 2010