Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

592 Siste år
169 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Programvareanskaffelse tilgang- og identitetstyring mv NAV

Registrert Dato: Fredag 22. Februar 2013

NAV skal etablere en ny helhetlig Identitets- Tilgangsstyrings- og Tilgangskontrolløsning. NAV gjennomfører et større Moderniseringsprogram for utvikling og konsolidering av den samlede systemporteføljen. Denne nye helhetlige løsningen skal fungere for de Moderniserte så vel som eksisterende systemer. Systemet skal på sikt erstatte dagens Identitets- og tilgangsstyringsløsninger.
Som del av realiseringen vurderer NAV anskaffelse av funksjonalitet for identhåndtering, rollemodellering, tilgangsadministrasjon (gi, endre, deaktivere tilganger), forsyning av tilganger til de forskjellige identlagrene og systemene, samt standard audit, logg og rapporteringsfunksjonalitet på hvem som har hvilke tilganger. Fremtidig løsning skal kunne håndtere tilgangsmodellene med virksomhetsroller, oppgavetyper, spesielle tilgangsattributter som virkeområder, og oppgavestyrte tilganger. For de systemer og tilganger der det ikke vil være hensiktsmessig å styre tilganger gjennom virksomhetsroller, vil det være funksjonalitet for å styre tilganger direkte til AD-grupper, slik man har det idag. Det vil være ønskelig med selvbetjening for å søke tilganger. NAV har også behov for attributtbasert og policybasert tilgangskontroll samt Single Sign-On.
I dagens tilgangsadministrasjonsløsning ligger funksjonalitet for antallsbegrensning til systemer iht NAVs lisensavtaler. Denne funksjonaliteten ønskes ivaretatt i en ny løsning. Systemet skal integreres med flere andre kildeløsninger, eksportere og importere datakilder og kunne fremstille brukergrensesnitt i en portalløsning.
NAV vil som del av vurderingene gjennomføre en markedsundersøkelse blant de 5 ? 10 største globale tilbyderne av løsninger innenfor området for å få et bedre grunnlag for å vurdere de muligheter som finnes i dagens marked.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Anskaffelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 08. Mars 2013