Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Prosessveiledertjenester til prosjektet ?nordmøre og romsdal ? sammen om framtiden?

? Nordmøre og Romsdal? Sammen om framtida? Er et regionalt utviklingsprosjekt som skal bidra til å utvikle Nordmøre og Romsdal til en bærekraftig bo- og arbeidsmarkedsregion i 2030.
Formålet med oppdraget er å gjennomføre en felles framtidsdugnad, der en tenker mer langsiktig og helhetlig på hvilke tiltak man må sette i verk for å framstå som en mer attraktiv bo- og arbeidsmarkedssregion.
i forbindelse med gjennomføring av prosjektet som har en total prosjektperiode på 3 - 5 år er det behov for å knytte til seg tjenester relatert til prosjektledelse samt prosessledelse/prosessveileder.
Prosessveileder skal levere tjenester i forbindelse med gjennomføring av en? Foresightanalyse. Oppdragsgiver ser for seg at denne analysen skal gå over 1 år i første fase av prosjektperioden.
Denne anskaffelsen/konkurransen gjelder engasjement av prosessveileder.
Anbud id:
106654
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 19. Juli 2010
Er du interessert i dette oppdraget?