Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

983 Siste år
245 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 12320 Nytt beredskapssenter for politiet Konsulentoppdrag (H002) Statlig reguleringsplan

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Nytt beredskapssenter for politiet skal etableres på Alna/Nyland Vest, beliggende like øst for Nedre Kalbakkvei og sør for Østre Aker vei/Hovedbanen. Tomten er ca. 30 daa. Tomten inngår i område X6 i kommunedelplan for Groruddalens sentrale deler (vedtatt 11. juni 1997).
Beredskapssenteret vil bl.a. huse politienhetene helikoptertjenesten, beredskapstroppen og hundetjenesten, som i dag er lokalisert på tre ulike steder.
Statsbygg utlyser i denne sammenheng et oppdrag for regulering av tomten og nødvendig areal som kreves til veg, adkomst, sikring av anlegget eller på annen måte er nødvendig for en helhetlig planlegging av tiltaket. Reguleringsplanen skal gjennomføres som en statlig plan. Miljøverndepartementet vil tre inn som planmyndighet i denne saken. Kommunen vil være uttalepart og samarbeidspart i reguleringsplanprosessen. Planforslaget skal gi hensiktsmessig handlingsrom for etablering av et beredskapssenter ut i fra tomtens utbyggingspotensial og tilpasset det skisse- og forprosjekt som vil bli utarbeidet parallelt av egen prosjekteringsgruppe, slik at beredskapssenteret kan ivareta sin funksjon som et effektivt, handlekraftig og fremtidsrettet anlegg. Oppdraget omfatter utarbeidelse av komplett forslag til plan, herunder planprogram, konsekvensutredning og reguleringsplan inkludert plankart, reguleringsbestemmelser, planbeskrivelse og alle nødvendige tillegg. Materialet skal tilfredsstille kravene til et godt vurderingsgrunnlag for planmyndigheten/vedtaksmyndighet (Miljøverndepartementet) og berørte parter og gi hensiktsmessige rammer for prosjektering, byggesaksbehandling og gjennomføring av et nytt beredskapssenter.
Oppdraget innebærer også å utarbeide en konsesjonssøknad til luftfartsmyndighetene i henhold til luftfartsloven § 7-5. Dette må gjennomføres parallelt med reguleringsplanarbeidet og i tett dialog med Statsbygg, prosjekteringsgruppe, Politiet og Luftfartstilsynet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Areal, Byggesaksbehandling, Planlegging, Prosjektering, Rammer, Sikring

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 29. April 2013