Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5611 Siste år
3434 Siste 3 mnd
302 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekt 5174049 Ulven leir - sanering av skytebaner

Registrert Dato: Fredag 08. Juni 2012

Ulven leir ligger ca. 6 km nordvest for Osøyro, kommunesenteret i Os kommune, Hordaland.
Det skal ryddes opp og saneres to skytebaner i området. Den ene banen er en stridsløype som ligger inne i selve leieren, og som sist var i bruk i 2006. Den andre banen (bane 17) ligger utenfor selve leirområdet og har vært en feltskytebane med anlegg for både bevegelige mål og faste målskiver. Bane 17 har ikke vært i bruk siden slutten av 1990-tallet. For mer informasjon om skytebanene vises det til vedlagte rapporter fra COWI AS.
Estimat av mengde masser som skal fjernes fra de to skytebanene er 5 380 m3.
Tiltakshaver har søkt Klif om gjennomføring av tiltak i forurenset grunn i desember 2011. Tillatelse til gjennomføring av tiltaket forligger ikke ved utlysningstidspunktet. En ev. oppstart er avhengig av tillatelse fra forurensningsmyndighetene, og Skifte Eiendom forbeholder seg retten til å avlyse konkurransen dersom denne ikke foreligger innen planlagt oppstart, jf. konkurransegrunnlagets del I pkt. 16.
Alle arbeider skal utføres iht. de påbud og retningslinjer som blir gitt av Skifte Eiendom, herunder krav som er gitt i Forsvarsbygg sine egne generelle bestemmelser og de krav og retningslinjer som følger av norske standarder samt aktuelle lover og forskrifter.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift