Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Transport i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Prosjekt 5176203 tanahus - miljøtiltak

Det ble ved gravearbeider i 2008 oppdaget et deponi ved Tanahus leir. Skifte Eiendom har tidligere ikke kjent til deponiet, og det ble iverksatt miljøtekniske grunnundersøkelser i området i 2008. Det ble funnet en god del skrot og avfall i fyllingen innenfor et begrenset område. Det ble tatt ut jordprøver for analyse, og det ble her påvist forurensning over normverdi for ett eller flere stoff i området. Det ble utarbeidet en tiltaksplan av Golder Associates i 2008, hvor det ble gjennomført en stedspesifikk risikovurdering. Risikovurderingen viste at det ikke var behov for fjerning av masser, da ingen av prøvene overskred de stedspesifikke akseptkriteriene, men avfall og skrot var forutsatt fjernet i den grad det var praktisk mulig. i 2009 utarbeidet Klif (tidl. sft), en veileder for helsebaserte tilstandsklasser for forurenset grunn. Veilederen beskriver 5 tilstandsklasser for forurenset grunn med utgangspunkt i konsentrasjoner av miljøgifter i jord. Iht. Til den nye veilederen vil det være behov for fjerning av noe oljeforurenset masse ved fyllingen i Tanahus leir.
Oppdraget vil bestå av fjerning av avfall og skrot (metall og trevirke), samt fjerning av noe oljeforurenset masse ved fyllingen i Tanahus iht. Vedlagt teknisk beskrivelse og tiltaksplan.
Anbud id:
110741
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 18. August 2010

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud