Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Prosjekt nytt regjeringskvartal Konkurranse om innovasjonspartnerskap: Staut - kjøretøysperre til å stole på

Byggingen av det nye Regjeringskvartalet vil strekke seg over hele 2020-tallet. Det er ønskelig at prosjektet skal være en pådriver for innovasjon og utvikling for norske leverandører. Etter planen innebærer prosjektet at tre store bygninger rives, tre bygninger rehabiliteres og at det bygges fem nye bygninger fordelt på tre byggetrinn. Alle departementene, med unntak av Forsvarsdepartementet, skal holde til i det nye kvartalet.
Rundt departementsbygningene skal det etableres perimetersikring med et ytre og et indre perimeter. Det vil være behov for driftssikre, bevegelige kjøretøysperrer som skal sikre funksjonene i Regjeringskvartalet og for å regulere trafikk inn og ut av området. Kjøretøysperrene skal i tillegg fungere godt for alle som bruker byrommene i og rundt regjeringskvartalet, inkludert varetransport, gående og syklende. Det er et uttalt mål at det nye Regjeringskvartalet skal fremstå åpent og inviterende.
Det er kartlagt en rekke utfordringer knyttet til dynamiske kjøretøysperrer i nordisk klima, da disse blir eksponert for stor slitasje og har tilsvarende stort behov for service og utskifting. i allerede monterte løsninger har man erfart at slitasje i form av salting, brøyting, erosjon, store temperatursvingninger, dårlig drenering og vanninntrengning i denne sammenheng spiller en betydelig rolle. Resultatet er et behov for service og hyppig utskifting av kjøretøysperrer.
Anbud id:
708722
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 26. Mars 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud